Три питання внесення учасників АТО до єдиного реєстру учасників антитерористичної операції. До двох з них депутати внесли зміни - кількох учасників вирішили не включати до списку.

Комісія з розгляду питань пов'язаних з виділенням земельних ділянок учасникам бойових дій рекомендувала не включати громадян з окремих пунктів рішення - "не наших".

Міський голова Рівного Володимир Хомко пояснив, чому деяких атовців із списку виключили:

"У нас в положенні записано, що атовці, які привалися не з Рівного, не отримають земельну ділянку в місті Рівне . З однієї причини - якби ми не зробили такого, то все, хто призивався з Олександрії, а особливо з дальніх сіл, очевидно, хотіли б отримати в місті Рівному, бо вартість земельної ділянки шалено різниться. Я призивався, наприклад, із села під Дубровицею, і приїхав у Рівне - хочу земельну ділянку. Тому ми це обмежили".

Але надалі сенсу в черзі як такого може і не бути. Як зазначив міський голова, всього залишилось приблизно 400-500 ділянок. І ті, що стають зараз на чергу, вони 1700-ті і далі, земельну ділянку вже просто не отримають, бо в місті її немає. Хіба тільки у межах області.