Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен

День допомагає Овнам висловити власну індивідуальність, але нагадує, що свобода самовираження має межі. Обмеження можуть бути задані професійними рамками, умовами договору, переконаннями, юридичними або етичними нормами.

Телець

Тельцям зірки радять уникати зайвої впертості, не накопичувати в собі невдоволення, роздратування, гнів. Краще не доводити себе до «точки кипіння», так як у цей день складно швидко переключити увагу, розслабитися, охолонути.

Близнюки

У Близнюків є всі шанси провести день вдало, але деяких труднощів все ж не уникнути. Можливо, ви зіткнетеся з наслідками своєї безтурботності, або, навпаки, в чомусь перестараєтеся. Не виключено, що вам знову доведеться вдатися до допомоги партнера або впливовою захисту.

Рак

Ракам зірки нагадують, що це день креативу. Творчий підхід може допомогти вам реалізувати мрії, при цьому чарівним чином заощадивши гроші.

Лев

Львів чекає відповідальний напружений момент. Незважаючи на досвід, захист і страховку, не виключається невдача або конфлікт. Непростий день, якщо ви ведете бізнес, ваша робота пов'язана з фізичним навантаженням, фінансами, адмініструванням.

Діва

Діви можуть зіткнутися з перешкодою там, де воно спочатку не передбачалося. Наприклад, батькам доведеться врахувати інтереси дітей, або виконати їхні капризи. Частина коштів може піти на створення матеріальної бази для неординарного проекту.

Терези

Терезам не варто виходити за рамки, вироблені самостійно або запропоновані обставинами. Сьогодні будь-які обмеження виявляться вам на благо. Відстрочку, відмова або іншу невдачі краще сприймати як оберіг, а не наказующий фактор.

Скорпіон

Скорпіонам варто тримати себе в руках, так як це потенційно конфліктні добу. Уникнути розбіжностей буде простіше, якщо ви не претендуєте на чужі ресурси та володіння, а знайшли (чи шукаєте) свою власну нішу.

Стрілець

Стрільцям не варто турбуватися про результат подій. Протягом дня можливі технічні неув'язки і дрібні конфлікти, але все закінчиться вдало. Це підходящий момент для підтвердження прав, застосування авторитету, відновлення репутації.

Козеріг

Увагу Козерогів аж до ночі може притягувати ризикований захід. Можливо, ви вирішите знову спробувати щастя там, де одного разу вас спіткала невдача. Навіть при вірної тактики, не варто чекати швидкого результату.

Водолій

Водоліям варто дотримуватися вчорашньої тактики, за умови, що вона дала сприятливий результат. Якщо допущений промах, краще вчасно зупинитися.

Риби

Рибам варто дотримуватися чіткого режиму дня або заданої програми дій. Сьогодні ролі розписані заздалегідь, бажано дотримуватися інструкції, поважати закони, в потрібний момент проявляти терпіння.