Прогулянка з дітьми ледь не обернулась трагедією. У Рівненському парку ім. Т. Г. Шевченка дерево впало на двох жінок і коляску з дитиною. Рівнянка Ольга Мазур розповіла журналістам ((http://www.rivne1.tv/)(Rivne1.tv)), про стан своїх рідних - учасниками події були її немовлята, свекор зі свекрухою та братова з дитиною.

"Учасниками події були мої немовлята 3,5 місяці, свекор та свекруха, братова з немовлям 2,5 місяці. Мої діти та свекор не постраждали. Свекруха лежить на Мірющенка з переломом ноги.

Мама з синочком в обласній лікарні на збереженні. Відношення хамське. Мамі відмовили в обстеженні. Дитяча коляска розтрощена вщент.

Коли знову йшли через парк о 20.30 місце події було прибрано", - розповіла Ольга.



pic Джерело фото: РТБ

Залишати подію без розголосу рівнянка не хоче: боїться, що подібне може повторитись:

"За нашою бабусею та братовою йшла ще мама з дитиною в прогулянці, які не постраждали. Нашого племінника врятувало, що коляска була міцна. Все відбулось о 16.15 в тиху сонячну погоду. Це значить, що парк не належно доглянутий. Як ще один доказ цьому є наявність ялин-сухостоїв. Де гарантія того, що вони теж на когось не заваляться.

Дерево, що впало, було живим, але дуже трухлим".

Разом з тим, Ольга сподівається, що винуватці події понесуть відповідальність.

Директор парку Андрій Черепанов повідомив, що вже створено експертну комісію, яка буде визначати причини інциденту. Але попередньо проводилась санітарна перевірка дерев,і всі аварійні дерева були вирубані. Припускає, що дерево могло впасти через сильні пориви вітру, адже з 20 квітня відбулась зміна температури і був сильний вітер. Разом з тим спеціальна комісія має перевірити кору дерева - чи не було під'їдання дерева.

У поліції проводять перевірку за фактом отримання тілесних ушкоджень через падіння дерева.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv