У результаті домовленостей голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка та міського голови Рівного Володимира Хомка недобудова дитячого садочка, розташованого за адресою Коновальця, 16, знімається з продажу.

Відповідно до згаданих домовленостей, місто бере на себе зобов’язання виготовити проект реконструкції та провести експертизу об'єкту, а обласна державна адміністрація сприятиме у підготовці усіх необхідних документів та клопотатиме перед Урядом і конкурсною комісією для включення цього проекту у перелік об'єктів, які можуть отримати фінансування за рахунок кошів Державного фонду регіонального розвитку. При цьому співфінансування буде відбуватися за рахунок місцевого бюджету.

Згадана недобудова дитячого садка останнє десятиліття перебувала у власності «Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. Степана Дем’янчука».

Наразі відбувається процес передачі дитячого садочка від інституту у власність міста. Після завершення цієї процедури місто замовить проект реконструкції. Добудова згаданого дитячого садка зніме проблему дефіциту місць на мікрорайоні «Північний».

Інформує відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради.