Зловмисникам загрожує покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Учора, 14 липня слідчі Рівне нського відділу поліції повідомили про підозру двом рівнянам, які починаючи з вересня минулого року проникали у приміщення торгових закладів, аптек, офісів, житлових будинків та викрадали звідти цінне майно. Загальна сума завданого збитку становить майже 111 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні Рівного по "гарячих слідах" затримали крадія [ФОТО/ВІДЕО]

Слідчі зібрали усі необхідні докази щодо злочинної діяльності 25-річного рівнянина. Йому повідомили про підозру у вчиненні 19 крадіжок із проникненням у приміщення.

Його спільнику, 24-річному жителю обласного центру інкримінують 14 аналогічних злочинів та незаконне поводження зі зброєю. Чоловіки ретельно готувалися до злочинів. Напередодні вони навідувалися у торгові заклади, прицінювалися, аналізували обстановку, технічне забезпечення охорони, а вже вночі поверталися до приміщення із ломом. Під час «нальотів» швидко забирали гроші, матеріальні цінності, дорогу техніку, зброю та так само швидко зникали з місця події.

Зловмисники працювали швидко та злагоджено, що дозволяло їм залишатися непоміченими. Рівнян затримали на «гарячому», коли вони із награбованим втікали з місця скоєння останнього злочину.

Двом чоловікам суд обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Ще одному фігуранту справи – домашній арешт. Слідчі перевіряють їх на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

За скоєне хлопці можуть поплатитися шістьма роками за ґратами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv