Цифрова друкарня VPM-Поліграф пропонує виготовлення та друк рекламних плакатів за низькими цінами на замовлення. Друк поліграфії на замовлення.

Використовуйте ефективну рекламу – плакати, постери та афіші

Покращити розпізнавання бренду та вашої продукції легко, використовуючи якісний цифровий друк плакатів. Плакати - маркетингові інструменти, призначені для залучення уваги та інформування. Якщо розробити правильний дизайн афіш, то можна отримати чудовий результат, використовуючи графіку та тексти. Використовуйте їх, щоб виділити важливі події, акції та знижки, нову продукцію.

Де використовуються плакати

Плакати та афіші - це один з найпоширеніших і ефективних інструментів, які використовують рекламодавці або власники бізнесу. Постери також використовуються для відтворення відомих ілюстрацій за більш доступною ціною. Використовуйте широкоформатні плакати для рекламних та декоративних цілей. Вони можуть легко змінити інтер’єр і зробити його більш цікавими. Виготовлення плакатів в рекламних цілях дозволить вам швидко повідомити клієнтам важливу інформацію.



pic

Формат плакатів

Розміри плакатів та афіш залежать від цілей та місця розташування. Стандартні розміри плакатів для внутрішнього застосування – А3 та А4. Такий формат буде достатнім, для виконання своїх цілей. Для зовнішнього застосування можна обрати широкоформатний друк, таким чином ви отримаєте більший простір для розміщення рекламної інформації. Ви можете обрати формат, розміром до 1200х300 мм.

Спеціальні плакати

Будь-яка компанія повинна фіксувати увагу публіки. Плакати допомагають впроваджувати маркетингові плани, використовуючи сильні зображення, індивідуальні макети та широкий діапазон розмірів плакатів для залучення нових клієнтів. Спеціальні плакати легко розробити для будь-якого бізнесу. Ваші повідомлення виділяються легко завдяки повнокольоровому, високоякісному друку. Кожен плакат пропонує професійний вигляд. Ви можете обрати додаткові функції для покращення зовнішнього вигляду:

• Ламінування (підвищує міцність та стійкість фарб);

• Тиснення фольгою (виділяє логотип чи ключову інформацію металевою фольгою);

• Щільний папір (підвищує термін експлуатації).

Цифрова друкарня VPM-Поліграф пропонує друк поліграфії та послуги з дизайну, що допоможе вам створити ефективний та унікальний плакат, постер чи афішу. Незалежно від того, чи хочете ви представляти новий продукт вашої компанії, чи повідомити про нову подію або прорекламувати свій бренд – ми готові створити унікальний плакат чи афішу в короткий термін.