Завершився черговий міжнародний конкурс краси "Miss Princess of the Globe 2017" та "Miss Photomodel of the Universe 2017", який проходив на березі Єгейського моря в місті Бодрум (Туреччина).

Організатором конкурсу був засновник " WLBF" Хачатрян Ашот Сергійович.

Україну на конкурсі краси представляла 21-річна модель Мороз Марія з міста Здолбунів.

Фінал конкурсу відбувся на одній сцені в Замку Святого Петра, де зібралися моделі більше ніж з 20 країн: Китаю, Вірменії, Казахстану, Португалії, Німеччини та інших. Протягом 10 днів тривала підготовка до конкурсу, моделі демонстрували журі навички дефіле, грацію та вміння позувати перед фотокамерами.

У результаті здолбунівчанка Марія Мороз стала другою віце-міс і окрім того удостоїлася ще одного титулу - Miss Top Model Universe 2017.

pic «Після студентського конкурсу краси зрозуміла, що мені це до вподоби, - наголосила вона. – У 2015 році брала участь в конкурсі краси " Міс Західна Україна", де виборола титул "Міс фотомодель Західної України 2015". Після чого отримала запрошення на мій перший міжнародний конкурс краси "Miss 7 continents 2016", де я стала четвертою віце-міс та повернулася з нагородами. Тому залюбки погодилася позмагатися й у Туреччині. Адже це завжди нові знайомства, цікава атмосфера підготовки і, зрештою, найголовніше потрапити у фінал».

За словами Марії Мороз, нині вона готується до наступного конкурсу краси "Міс Топ-модель України 2017", який відбудеться 4 листопада в м. Миколаїв.

Повідомляє Рівне News.

Фото: Рівне News.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv