Святковий настрій Дня народження Рівного підкріпив неабиякий музичний супровід. Цілих три дні у місті лунала музика свободи. Фестиваль «Art Jazz Corporation- 2010» завершився у неділю, під аплодисменти небайдужих до джазу рівнян і мелодії Скрипки. Олега Скрипки, який своїм виступом поставив заключний акорд фестивалю.

Фестиваль “Art Jazz Cooperation 2010” вже втретє відбувається у Рівному і втретє заключний концерт припадає на день міста. Зірки світового рівня з Польщі, Словаччини, Росії та України впродовж трьох годин демонстрували свою майстерність.

Організатори фестивалю також підготували кілька сюрпризів. Найперший це джаз в танці та новий і досі небачений стиль квік-пік. Коли музику візуалізують у вигляді малюнку.

Зрозуміти джазову музику справа не з легких зізнаються учасники фестивалю. Утім помітили, що рівненський глядач таки вміє слухати. Директор телекомпанії “Рівне 1”, постійного інформаційного партнера фестивалю,Віктор Данилов переконаний, що фестивалі такого рівня варто підтримувати усім:представникам мас-медіа, влади і бізнесу.

Головногогостя фестивалю співака Олега Скрипкудовелося чекати добрих дві години. Алеусі забули про хвилини чекання щойномузикант вийшов на сцену.

Наступногороку обіцяють організатори без відомоїзірки на фестивалі також не обійтися.Адже “Art Jazz Cooperation” найбільший фестиваль джазової музику в Україні і саме він відкриває джазовий сезон.