Понеділок: 18.10.10 Останній тиждень перед шкільними канікулами а у палаці дітей та молоді вже підбивають підсумки Школа художньої гімнастики та народне літоб'єднання "Поетарх" продемонстрували охочим свої надбання. Вівторок: 19.10.10 Президент України Віктор Янукович побував на Рівне нщині Власним вертольотом та із міністерською командою прилетів на Рівне нщину Президент України Віктор Янукович. Свою робочу поїздку він розпочав із Клеванського шпиталю для ветеранів. Де зробив заплановані добрі справи - відкрив відділення, подарував автівки та подивися - як то воно бути старим, немічним та хворим.

Середа: 20.10.10 25 кандидатів на депутата сільради, 17 з них Полюховичі На Рівне нщині у Зарічненському районі в селі Серники Полюховичі тридцять першого жовтня голосуватимуть за Полюховичів. Сімдесят відсотків виборців цього села мають таке прізвище. А два кандидати на посаду селищного голови і взагалі повні тезки.

Четвер: 21.10.10 "Я люблю Україну" Ерудицію, кмітливість, знання про Україну й все українське вирішили перевірити молоді просвітяни у місцевих чиновників, освітян, журналістів та спортсменів. Вони організували інтелектуальну командну гру. Поділилися на жовтих та синіх.