фото ілюстративне
Ви любите свого партнера і насолоджуєтеся сексуальним життям з ним, але хочете трохи урізноманітнити статеві стосунки? Як щодо еротичної рольової гри? Якщо ця ідея вам подобається, спробуйте втілити наступних 4 сценарії!

1. Незнайомці в барі

Ви сидите в барі і потягує мартіні. Під вашою вузькою вечірньою сукнею свого часу чекають панчохи і мереживний бюстгальтер. Раптово вашої спини стосується чужа рука: «Можу я купити тобі ще один напій?». Це ваш партнер, який стоїть за вами, і робить вигляд, що він вас не знає. Очевидно, що мета цієї рольової гри - змінити свій звичний образ і по-новому фліртувати зі своїм партнером. Ви обидва знаєте, що станеться, але не здогадуєтеся, де і коли. Після запитання «До мене або до тебе?» ваше пригода може початися прямо на задньому сидінні вашого автомобіля. Гаряче, правда?

На що звернути увагу:

  • Одягніться елегантно, це підвищить вашу сексуальну привабливість і збільшить взаємне бажання.
  • Приїжджайте в бар окремо і переконайтеся, що це не ваш улюблений паб! Старий знайомий, що розповідає про шкільне минуле, може швидко зіпсувати настрій. Чим менше людей ви знаєте в барі, тим краще.

2. Нічний злодій

Ви спите в своєму ліжку і чуєте звук з кухні. Ви крадетеся навшпиньки по коридору і раптом бачите чорну постать. «Руки вгору і на коліна! Якщо ти хочеш вижити, ти повинна коритися мені ». Поки ваш партнер грає роль грабіжника, ви берете на себе роль безпорадної жертви. Що буде відбуватися далі, залежить від вас ...

На що звернути увагу:

  • Якщо ви плануєте рольову гру, то заздалегідь обговоріть всі деталі з партнером! Самодіяльність без попередньої згоди може бути лякаючою і навіть може привести до небажаного викликуполіції.
  • Той, кому подобаються ігри з наручниками, може зв'язати свою жертву шарфом або тканиною. Проте важливо відкрито обговорити всі межі і визначити безпечне слово для надзвичайних ситуацій, яке моментально зупиняло б рольову гру.

3. Доставка піци

Ви вирішили провести вечір за переглядом серіалу, замовляєте піцу і очікуєте кур'єра. Дзвонить дверний дзвінок, ви швидко шукайте гаманець, але його немає! Ви відкриваєте вхідні двері і бачите гарненько хлопця, який займається доставкою піци (ваш партнер), в маленькій проблемі з грошима. «Ми знайдемо інший спосіб оплатити рахунок, чи не так?» - говорите ви, запрошуючи постачальника піци в передпокій. Чи буде ще піца теплою після оплати замовлення?

На що звернути увагу:

  • Постарайтеся зробити так, щоб за вами не спостерігали цікаві сусіди!
  • Щоб зробити сексуальний досвід ще більш захоплюючим, надіньте гарний одяг. Як щодо нового атласного халата з панчохами на підтяжках?
  • Бонусна порада: вся ситуація буде ще більш реалістичною, якщо кур'єр буде одягнений в форму і принесе справжню піцу. Ви зможете побалувати себе смачною піцою після пристрасного сексу!

4. Начальниця і секретар

Кожен з нас думає про роботу навіть в своїх 4 стінах. Іноді може бути важко насолоджуватися вільним часом, але ваш партнер може допомогти вам в цьому. Пам'ятаєте сцену з 90-х комедійного серіалу «Друзі», в якій Рейчел влаштовує пекло для свого молодого помічника, тому що він забув відправити важливий контракт? Ви можете повторити цей сценарій зі своїм партнером: відзвітувати його в своєму «офісі» і повідомте про заходи покарання. Будьте різкими і вимагайте пошуку вирішення проблеми, одночасно зачаровуючи його за допомогою вузької спідниці-олівець і розстебнутій блузки. Ми впевнені, ви зможете швидко прийти до компромісу.

На що звернути увагу:

  • Вам надається можливість «покарати» свого партнера: відшмагати його по заду або прив'яжіть до офісного столу шарфом.
  • Як і у всіх інших сексуальних діях, тут важливо схвалення обох партнерів! Безпечне слово також може бути необхідно в цій ситуації.