Дорога - через приватну ділянку. Жителька Рівненського району скаржиться, що по її землі буде їздити транспорт. Бо служба автомобільних доріг через її землю хоче прокласти дорогу. Жителька села Городок у 2013 році вирішила подарувати приватизовану земельну ділянку сину. Однак, коли звернулась до Рівненського держгеокадастру, з'ясувала, що земельна ділянка, вже їй не належить, а власником є служба автомобільних доріг. Вже декілька років з цього приводу тривають суди. У заплутаній ситуації, намагався розібратись Юрій Чорнобривець.

Любов Сульжик проживає у селі Городок, неподалік Рівного. Вже 6 років "воює" за земельну ділянку, яка за її словами, належить їй все життя. А тепер у власності служби автомобільних.

Сама ж громадянка бідкається, що її ділянку, яку вона обробляла 55 років, перенесли на територію де знаходиться тролейбусна підстанція.

Другий адвокат пані Любові пояснює, що такі випадки непоодинокі коли на приватизовану земельну ділянку накладається ще одна ділянка , яка належить іншій особі.

В Рівне нській службі автомобільних доріг кажуть , що ніяких прав на приватну власність вони не порушували і діють виключно в рамках закону.

Також служба автодору запевняє, що коли прийде час для прокладання автошляху, вони викуплять земельну ділянку , яка припадає на територію будівництва дороги в добровільному порядку або будуть вирішувати все у судді.

А ось у Городоцькій селищній раді кажуть, що дана земельна ділянка, яку нібито забирає автодор, знаходилася у користуванні служби автомобільних доріг ще з 1993 року.

У Рівне нському Держгеокадастрі стверджують, що всі документи на встановлення меж, які подала Городоцька селищна рада вірні та оформлені згідно із законом. Поставити крапку у цій заплутаній історії зможе тільки феміда. Нагадаємо, судова тяганина триває вже 6 років.  

Читайте також: Невродила, але ціна менша: на Рівне нщині сезон збору картоплі