За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрите кримінальне провадження за частиною ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Учора, 15 лютого, під час патрулювання території колишнього Гощанського району екіпажу сектору реагування патрульної поліції надійшла інформація, що водій автомобіля «Peugeot 407 SW» може перебувати за кермом у стані сп’яніння. Вказаний легковик правоохоронці зупинили у селі Чудниця.

Огляд 55-річного кермувальника на місці за допомогою алкотестера підтверив інформацію: 1,60 проміле. Результат у вісім разів перевищив допустиму норму.

Відтак, під час складання адміністративного протоколу за статтею 130 КУпАП житель села Гориньград оптимістично запропонував домовитись. Не зважаючи на неодноразове попередження про кримінальну відповідальність — поклав між сидіннями грошові купюри.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення та вилучила 20 тисяч гривень.

Відповідно до санкції статті 55-річному чоловікові може загрожувати відповідальність у виді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Рівненщині викрили чоловіка на зберіганні нарковмісних рослин