20 та 47 років. Ще двоє Героїв поповнили Небесне військо. Рівняни віддали останню шану полеглим бійцям — В’ячеславу Вітушкіну та Віктору Кравчуку, які боронили Батьківщину від російських окупантів. Сьогодні захисників провели в останню земну дорогу.

Одягнули однострій, хоч і не мали жодного військового досвіду. Рівне прощається із двома мужніми захисниками В’ячеславом Вітушкіним та Віктором Кравчуком.

В’ячеслав Вітушкін рівнянин, який дочекавшись свого 18-річчя відразу підписав контракт зі Збройними Силами України. А за кілька місяців у 2021 році — поїхав у зону проведення Операції Об’єднаних сил.

Про те, що довелося бачити під час служби, В’ячеслав говорив мало. Лише офіційно у нього було чотири важкі контузії, а скільки їх було насправді — ніхто не знає. Був поранений у гомілку. 13 лютого 20-річний старший солдат В’ячеслав Вітушкін помер, коли на кілька днів приїхав додому.

Віктор Кравчук з Острожчини. В останні роки працював у Луцьку на деревообробному підприємстві. Був офіцером, але мав можливість не воювати.

47-річний капітан Віктор Кравчук помер 10 лютого 2024 року на Миколаївському напрямку.

Поховали обох Героїв їх на кладовищі “Нове.

 

Читайте також: Костопільська громада проведе в останню путь двох захисників