Як стало відомо, 21 березня захисник отримав складне осколкове поранення голови, коли перебував на виїзному завданні.

Колишній учасник львівської команди «Загорецька Людмила Степанівна» у шоу «Ліга сміху» та комік Віктор Розовий, який воює у складі 3 ОШБ, отримав важке поранення на фронті. 36-річний боєць зазнав осколкового поранення голови та пережив важку операцію, повідомила у четвер, 11 квітня, його дружина Ольга Розова.

Ці 2 тижні медики й рідні робили все, щоб Вітя подолав період важкого стану. Доки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу. Віктор дуже вольовий, тому робить неймовірний успіх. Він уже у свідомості, намагається з нами спілкуватися та набирається сил для реабілітації. У нас нема сумнівів, що він повністю відновиться, – повідомила Оля Розова.

Дружина захисника попросила поставитися до сім'ї з повагою. Вона не даватиме коментарів журналістам і просить не закидати їх повідомленнями. Зараз їм та Вікторові потрібен максимальний спокій та емоційно стабільні рідні поруч.

Сім'я Віктора Розового планує потрапити у реабілітаційний центр за кордоном, щоб фахівці допомогли якісно відновитися після травми.