Щорічна традиція перед Великоднем - роздавати подарункові набори для своїх пайовиків. Таку акцію ініціювало підприємство "Акріс Агро", що входить в групу компаній ACT.

На кожен пай передбачений такий подарунок. Цю роботу ми розпочали ще в кінці березня. Ну і проводимо поступово заздалегідь, і ми вже на завершальному етапі. Акції буквально ще якийсь тиждень днів 10. Ми завершимо, щоб до великодніх свят всі паойовики мали мінімальний необхідний набір продуктів для того, щоб гідно зустріти Великодні свята, - резюмує керівник земельного відділу "Акріс Агро" групи компаній ACT Сергій Марчук.

Свій продуктовий набір отримала пенсіонерка Софія Попчук. Жінка здає в оренду понад 2 гектари землі. Ділиться, такі бокси з продуктами надзвичайно важливі, особливо з наближенням свят.

Кожного року в нас і мука, і олійка, і все що треба для свята - завжди все привозять. Дуже дякуємо цій фірмі, що піклується про людей. Є дуже багато стареньких людей, які допустім, ну не всі мають дітей, внуків, що можуть хтось допомогти. Є такі, що дійсно треба помагати. І фірма допомагає, - каже пайовик Софія Попчук.

Ольга Кашталян приїхала забрати подарункові набори для батьків-пенсіонерів. Жінка каже, для її родини це велика підтримка від агрокомпанії.

Керівник земельного відділу "Акріс Агро" Сергій Марчук ділиться, важливо підтримувати своїх пайовиків. Особливо у час великої війни.

В цей складний економічний час це вагома підтримка наших партнерів пайовиків. Я думаю, що це черговий раз, підкреслює впевненість нашої компанії і погляд такий в перспективу от ми працюємо на довіру. Я думаю, що вона тільки після таких акцій буде тільки посилюватися, - додає керівник земельного відділу "Акріс Агро" групи компаній ACT Сергій Марчук.

Загалом у село Посягва компанія "Акріс Агро" привезла понад 4 сотні подарунків. А по Рівненському кластеру роздали більше, ніж 15 тисяч продуктових наборів. Задля допомоги своїм пайовикам в "Акріс Агро" виділили понад 7 мільйонів гривень

Читайте також: Здійснили мрію: у Рівному відкрили барбершоп