Відповідно до статті 208 КПК України 34-річний житель села Бабин перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Поліцейські встановили: 35-річна жителька села Бабин поскаржилась співмешканцю, що днями її образив знайомий. Відтак, 14 квітня 34-річний чоловік разом із жінкою прийшов до того з’ясувати стосунки. Між гостем та господарем виник конфлікт, під час якого молодший вдарив 69-річного кулаком в обличчя. Коли пенсіонер упав — наніс іще декілька ударів ногами по голові та тулубу.

Після скоєного обоє пішли, залишивши побитого односельця.

Закривавленого 69-річного жителя села Бабин виявив сусід близько 16 години та викликав швидку. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи, врятувати потерпілого не вдалося.

Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть настала внаслідок масивної крововтрати.

Зловмисника оперативно розшукали поліцейські слідчо-оперативної групи відділення №5 (смт Гоща): за місцем проживання він збирався прати одяг.

Слідчі повідомили йому про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: 2,95 проміле: У Рівному нетвереза водійка в'їхала в навчальний ЗІЛ