Рівненська тергромада знову втрачає своїх захисників. На Майдані Незалежності віддали шану двом військовим - Сергію Стрільцю та Артему Грачову. Сергій усе життя віддав військовій справі. Артем переселенець з Донеччини, втім коли прийшов час стати на захист Батьківщини, не вагаючись пішов у військо. Були на прощанні і наші журналісти.

Майдан Незалежності у Рівному знову у скорботі. Тут проводжають в останню дорогу двох Героїв - 46-річного підполковника Сергія Стрільця та 34-річного прикордонника Артема Грачова.

Сергій Стрілець родом з Томашгорода на Рівненщині. По закінченню школи повністю присвятив себе військовій справі. Закінчив Одеський інститут сухопутних військ. У 2014 році був у найгарячіших точках АТО. З початком повномасштабної війни знову повернувся до війська, бо захист Батьківщини та рідних вважав своїм святим обов'язком.

Артем Грачов уродженець села Курдюмівка, що на Донеччині. Отримав Фах газозварювальника. Пройшов строкову службу. з початком повномасштабної війни сім'ю перевіз до Рівного, а сам до останнього залишався у рідному селі. Потому теж переїхав у Рівне. Хоча й мав проблеми зі здоров'ям, отримавши повістку пішов служити до лав ЗСУ. Представник одного з округів Берліна Матіас Брюгман наголошує, захід має знати, яку ціну українці платять за свободу та демократію всього світу.

Серед присутніх були й такі, які не знали особисто загиблих героїв, втім вважають своїм обов'язком щоразу приходити на прощання на Майдан Незалежності.

46-річного підполковника Сергія Стрільця обірвалося 13 квітня цього року. 34-річний прикордонник Артем Грачов помер у лікарні на день пізніше. Поховали Сергія Стрільця у його рідному Томашгороді, а Артема Грачова — на кладовищі “Нове” у Рівному.