Складна ситуація на фініші. Рівненський "Верес" у гостях зіграв проти черкаського "ЛНЗ". Попри непросту гру обидві команди демонстрували рівність на полі. Другий тайм матчу був дещо перенесений через повітряну тривогу, що зіграло свою роль. Більше про поєдинок та поточний стан рівнян - далі.

"Верес" - "ЛНЗ". Важливий поєдинок для обох суперників. Черкаський клуб прагнув перервати чотириматчеву безпереможну серію у чемпіонаті. Верес, своєю чергою, мав шанс продовжити переможну серію і покращити ризиковане турнірне положення. Увесь перший тайм команди займалися виключно руйнуванням, намагаючись перш за все організувати надійну гру у тилу.

Далі була майже годинна перерва, пов'язана з повітряною тривогою. А ось другий тайм вийшов веселішим. Насамперед завдяки тому, що футболісти ЛНЗ реалізували першу ж свою атаку.

Гол у ворота рівнян організував ексфутболіст Вереса Геннадій Пасіч. Після чого "ЛНЗ" міг навіть збільшувати перевагу, але невдало. Верес, в свою чергу, почав створювати хороші нагоди лише наприкінці матчу.

Момент усього матчу рівняни створили перед самим фінальним свистком. Захисники ЛНЗ заблокували удар Яго, Дмитро Кльоц виграв підбір і виконав скидку у центр штрафного майданчика, де Віталій Дахновський пробивав метрів з десяти. Але черкаський клуб врятувала поперечина. Відтак, рівнянам не вдалося здобути очки. Вони продовжують лишатися, у ризиковій для вильоту, частині турнірної таблиці

Читайте також: Сумоїсти Рівненщини здобули медалі на кубку Європи