Жінка, що поклала життя, прикриваючи побратимів. В Острозі попрощалися зі снайперкою Катериною Шинкаренко. У 2020 році вона пішла боронити країну. Воювала у найгарячіших точках. Та 22 лютого 2024 року Героїня загинула, прикриваючи побратимів у Авдіївці.

 Пообіцяв їй, що я коли навчусь кататися, ми з нею удвох, в ці місця поїдемо. Але так і не вийшло.

Так син Катерини Шинкаренко Денис пригадує, заповітну мрію - поїхати з матір'ю на велосипедах у подорож. Та цьому бажанню не вдалось здійснитися. Жінка загинула на великій війні. В Острозі її провели в останню дорогу.

Катерина Шинкаренко з Краматорська. Там познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. Обоє любили рок-музику. У 2020 році Катерина пішла захищати Україну.

Андрій пригадує той день, коли його дружина повідомила про намір піти до війська. На той час у них вже був маленький син.

Військовий з позивним "Батя"- побратим Катерини Шинкаренко. Познайомився з нею поблизу Вугледара. Чоловік ділиться, вона була справжньою воїтелькою.

Останнє своє завдання Катерина Шинкаренко виконувала у Авдіївці. Там вона поклала життя, аби врятувати побратимів.

Життя Героїні Катерини Шинкаренко обірвалось 22 лютого 2024 року. Лише минулого тижня вдалося забрати тіло воїтельки. Похоронили її на Алеї Героїв в Острозі.

Читайте також: У Рівному попрощалися з підполковником Сергієм Стрільцем та прикордонником Артемом Грачовим (ВІДЕО)