16 квітня у Рівному стартувала чергова масштабна передача партії розвідувальних дронів DJI Mavic 3 Thermal обладнаних тепловізорами підрозділам Збройних Сил України. Про це повідомляють в Рівненській міській раді.

Місто отримало 93 такі дрони і відразу ж перші з них сьогодні вирушили на передову. Розвідувальні квадрокоптери отримали 10 бойових підрозділів, в тому числі бригада спеціального призначення “АЗОВ”, окрема гірсько-штурмова бригада «Едельвейс», Полк білоруських добровольців імені Кастуся Калиновського, механізований батальйон бригади "Вовки Да Вінчі" та інші бойові підрозділи.

Бійці мотопіхотного батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» кажуть, що в сучасних умовах війни підрозділ неоснащеними дронами несе неймовірні втрати. Тож дякують громаді і депутатам Рівного за цю підтримку.

З їх допомогою ми розвідуємо, коригуємо артилерію та робимо “смерть ворогам”. Щиро дякуємо платникам податків, особисто Віктору Володимировичу, всім депутатам, всім рівнянам за постійну підтримку, - наголошують захисники.

Читайте також: На Рівненщині в останню дорогу провели трьох Героїв