Як розважити дітвору влітку, аби і розваг, і користі було вдосталь. Садочки поступово зачиняються на ремонтні роботи, тож батьки дедалі частіше шукають альтернативні варіанти для розвитку і зайнятості своєї малечі.

Художня студія для малюків та дорослих "Фарбований Лис" працює вже близько року. За півтори години заняття малюків навчають не лише звичному малюнку, а й основам сенд-арту, тобто малюванню піском. Педагог Лариса Павлунь цю техніку сама опановує вже близько дев'яти років. Каже, робота з піском допомагає не лише розвивати дрібну моторику, а й позитивно впливає на малюків з особливими потребами.

Лариса Павлунь переконана, сенд-арт однаково корисний і для дітей і для дорослих. Тому частенько, зізнаються батьки, біля своїх дітей і самі воліють почати малювати.

Працюючи з піском діти затамовують подих. Вчаться не лише малювати, а й вправно висипати пісочок. Після роботи з піском діти сідають за мольберти. П'ятирічна Поліна розповідає, що полюбляє малювати.

Сьогодні дітки малюють автопортрет. Додають трохи творчості і результат вражає. Батьки радіють, адже студія працюватиме влітку, а відтак дітки будуть зайняті корисною і улюбленою справою.