Більше двох сотень людей доживають віку у територіальних центрах Рівненщини. Стіни цих закладів вже стали для них рідними. В стаціонарних відділеннях люди одержують кваліфіковану медичну допомогу, догляд, а також чотириразове харчування.

Найстарша підопічна Млинівського територіального центру 93-річна Любов Багалей рідних вже не має. Втім, покинутою себе не вважає, адже постійно відчуває турботу. Жінка розповідає, задоволена і умовами проживання, і доглядом, і харчуванням, і медобслуговуванням.

Нині в стаціонарному відділені Млинова проживає 21 літня людина. Всі - з непростими долями, які на схилі віку залишилися на самоті. Тому й опинилися в терцентрі. З нагоди відзначення Дня людей похилого віку підопічним закладу влаштували святковий концерт та вручили подарунки.

Загалом на Рівне нщині працює 21 територіальний центр соціального обслуговування населення. У більшості з них функціонують стаціонарні відділення, де проживають одинокі, люди похилого віку, інваліди. Загалом в області таких підопічних налічується 237, а забезпечити комплексним обслуговуванням на Рівне нщині твердять обласні чиновники можуть ще на чотири десятки більше.