Поліцейські Рівненщини забезпечуватимуть правопорядок під час урочистостей на Берестечку

У селі Пляшева Радивилівського району 18 червня під час відзначення 366-ї річниці битви під Берестечком до охорони публічної безпеки та порядку будуть задіяні понад сто працівників поліції Рівне нщини.

Поліцейські нестимуть службу впродовж всіх заходів, що відбуватимуться на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви». Зокрема, правопорядок правоохоронці забезпечуватимуть під час Патріаршого богослужіння і вселенської панахиди в Свято-Георгіївській церкві, під час урочистої ходи та всіх подальших заходів.

Крім цього, СБУ у взаємодії з іншими правоохоронними органами працюватимуть у посиленому режимі з метою недопущення дестабілізації ситуації на урочистостях. Управління СБ України в Рівне нській області закликає мешканців та гостей історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки, під час перебування у публічних місцях, а також утриматися від участі в несанкціонованих масових заходах суспільно-політичного характеру.