У Рівному жінка народила трійню. 36 - річна рівнянка стала мамою вперше. У неї з'явились на світ три дівчинки. Дві з яких близнючки. Народила жінка дівчаток у переддень свого дня народження і водночас напередодні Дня батька. Багатодітний тато тепер називає себе "султаном".

Андрій і Тетяна напередодні стали батьками. Вчора у них народились три донечки.

Не до кінця не зрозуміли, але радість переповнює. Звичайно хвилювання бо малеча ще під наглядом, але радість, радість.

Серед трьох народжених дівчаток - дві близнючки. Їхня мама каже, надзвичайно хотіла донечок.

Я думала хоч би одна дівчинка. Було б для мене незвично аби всі хлопці бо хотіла дівчинку. І тут називають дівчинка, ще одна дівчинка і ще одна дівчинка. Для мене це була радість. Але тато хотів хлопчика. Казав до останнього - може ще там один хлопчик з'явиться.

Трійня для родини стала сюрпризом. Чекали двох діток.

Ми знали, що буде двійня, були на двійню повністю налаштовані і тут на останньому УЗД показало, що трійня - трохи був шок.

Пологи відбулись на 35 тижні вагітності. Дівчатка народились недоношеними. З вагою 2 кілограми, 1.670 г. та 1.400 г.

Як всі недоношені дітки, вони не готові жити самостійно тому вони у відділенні інтенсивної терапії зараз. Вчора після народження у них були дихальні розлади. Двоє менших дівчаток помістили у кювези, найбільша дівчинка на відкритій реанімаційній системі. Мали всі троє дихальну підтримку, - розповідає заступник головного лікаря КЗ "Обласний перинатальний центр" Галина Ковальова.

Наразі двоє дівчаток вже дихають самостійно. Малечу годують материнським молоком та сумішшю. Загалом це вже друга трійня з початку цього року на Рівне нщині .

івненська область залишається у переліку тих областей де народжуваність мінімально падає. Хоча вже тенденція по Україні та у нашій області, що з року у рік народжується на тисячу менше дітей, - розповіла головний лікар КЗ "Обласний перинатальний центр" Вікторія Єнікеєва.

36-річна Тетяна стала мамою вперше. Народила донечок у переддень свого дня народження. Чоловік Андрій жартує, подарунків тепер йому доведеться дарувати багато всім своїм дівчатам і майже одночасно. Жартома називає себе "султаном".

Родина мешкає у двокімнатній квартирі у Рівному. На нове житло не сподіваються, але кажуть було б приємно отримати хоча б якусь підтримку від місцевої влади. Адже речі, візок та інше на трійню знайти непросто.

Дуже складно, навіть одяг хочемо щоб був однаковий то складно. На двійню легше, а на трьох треба пошукати.

Наразі Тетяна та Андрій думають над іменами своїх доньок. Певні варіанти вже мають, але тримають їх у секреті. Багатодітний тато не втрачає надію ще й мати сина. 

Дивіться ще: холодний душ: у центрі Рівного люди рятуються від спеки

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber