Знаний фотохудожник Сергій Бусленко вирішив надати можливість усім охочим зануритися у підводний світ Індонезії. Втім не по справжньому - а тільки поглядом. До того ж поглядом не простим а дуже пильним.

Сергій Бусленко демонструє підводне знаряддя вагою майже 30 кілограмів. Разом із ним та спеціальним боксом та камерою він, та ще 5 фотографів із України та Прибалтики підкорювали підводний світ Індонезії. Як результат - сотні світлин та величезний досвід у роботі із макрозйомкою.

Нині Сергій готується до відкриття виставки. Вона буде особлива. Стверджує автор. І хоч в ній не буде ні акул ні китів. Подивитися, а точніше роздивитися там буде кого. Неймовірно малих істот підводного індонезійського світу рівняни зможуть побачити без спеціальної апаратури. Отруйні кальмари, підсвічені молюски, розпушені корали та усміхнені рибки - все це очима Сергія Бусленка та навіть більше - з його враженнями та емоціями.

Відкриття виставки автор запланував на 15 вересня. Вона проходитиме у фотогалереї Час. Вхід буде традиційно вільним, тому усі охочі роздивитися індонезійський підводний мікросвіт зможуть це просто протягом місяця.