Огляд найцікавіших новин за тиждень.

Понеділок: 23.05.11 Риба у Рівне нських водоймах під загрозою зникнення! Ікру та малька поїдає далекосхідний хижак — головешка Глена. Місцеві рибаки називають цю рибу "ротан". На їхні гачки вона клює вже років п'ять. Проте, цієї весни надто активізувалася. через що зникає короп, товстолоб, карась, білий амур - жаліються рибалки.

Вівторок: 24.05.11 Рівне нські білявки таки найвродливіші І це засвідчують поважні поціновувачі далеко за межами області. Наша Тетяна Климець підкорила журі Всеукраїнського конкурсу "Міс Блонд" і стала першою віце-міс Блонд-2011.

Середа: 25.05.11 Рівне нська гімназія "Гармонія" святкує свій перший ювілей Не бачить собі конкурентів на наступних місцевих виборах Володимир Хомко. Каже, його зміна тільки підростає - зокрема, у рівненській гімназії "Гармонія". Таке міський голова заявив, вітаючи з десятиріччям цього навчального закладу його учителів, учнів та батьків.

Четвер: 26.05.11 150 мільйонів гривень планують витратити із держбюджету на реконструкцію колишнього державного наукового підприємства "Потенціал ЕКО" За радянських часів воно називалося "ВУЗ Прилад" і за задумом там мали виготовляти обладнання для шкільних та університетських лабораторій. Але завершити споруду не встигли. Тепер за порожні приміщення вирішив узятися обласний центр зайнятості.

П'ятниця: 27.05.11 До Криму - хоч автостопом, хоч підтюпцем за потягом, бо на сам потяг квитків уже не дістати Найпопулярніший для рівнян улітку і єдиний від нас до півострова Ковель-Сімферополь спровокував справжній ажіотаж, хоч і літо ще не почалося. На найближчі дати поки можна придбати місце у плацкарті, а ось на день, до якого ще 45 діб, квитків у касі не виявилося.