І хоча сесія, за словами мера Рівного Володимира Хомка, ледь не зірвалася через те, що депутати перейнялися політичними питаннями, обранці все ж приступили до робити. І за три години встигли розглянути майже півтори сотні переважно земельних питань.

Так міський голова відреагував на пропозицію голови фракції "Батьківщина" Любомира Гладуна внести у перелік питань порядку денного і розгляд звернення до прем'єр-міністра України та голови Верховної Ради щодо пенсійної реформи. Однак, політику поки відклали і приступили до роботи. Втім, спокійно було лиш доти, поки мова не зайшла за надання дозволу на розробку проекту землеустрою для відведення землі під хату, у якій живе міський голова.

Незважаючи на емоції депутати Рівне ради проголосували "За". Підтримали міські обранці і протест прокуратури Рівного на рішення міськради щодо злиття міського палацу та будинку культури в один комунальний заклад. Це допоможе швидше розрахуватись із орендарем, що займає частину приміщення МПК "Текстильник". Обмежили депутати і місця, де можна продавати та розпивати алкогольні напої і курити під час масових заходів.