Ці автомобілі не лише змінили зовнішність, а й неабияк поліпшили технічні можливості. Варто зазначити, що минулого року автомобілі від корейський виробника подолали 2-мільйонну позначку світових продажів.

А це, кажуть учасники ринку, якнайкраще відображає довіру до бренду та симпатію до автомобілів Кіа в усьому світі.

Одразу дві новинки від корейського автовиробника Кіа презентували у "Рівне -АВТО". Це Kia Rio нового покоління та Kia Optima, що продовжить модельний ряд Magentis. Від дизайну до найменшої гайки оновлено ось цей яскравий Kia Optima. Він став довшим, ширшим та нижчим.

Автомобіль оснащений потужними двигунами - дволітровий бензиновий потужністю 165 "коней" та 2,4-літровий на 180 кінських сил. А от новий Kia Rio - стане справжнім бестселером для автолюбителів. Цей компактний міський автомобіль комфортабельний як для водія, так і для пасажира. Має два двигуни на вибір - 1,4-літровим на 106 кінських сил і обсягом 1,6 літра на 123 кінські сили. Саме ці два чотириколісника, переконує керівник "Рівне -АВТО" Сергій Терещук, стануть лідерами продаж 2012-го року.

Kia Rio та Kia Optima- це достойний рівень авто за доступною ціною. Кіа Ріо асоціюється з бюджетним автомобілем. Його стартова ціна від 118 тисяч гривень. А от ціна авто бізнес-класу Kia Optima розпочинається в базовій комплектації від 204-ох тисяч гривень. У "Рівне -Авто" Вам залюбки запропонують вигідні умови кредитування на придбання цих автомобілів.

Придбавши нове авто КІА висококваліфіковані фахівці "Рівне -АВТО" запропонують Вам високоякісне комплексне сервісне обслуговування та обов'язкову гарантію строком на сім років.