Рівне потопає у дощовій воді. Капає не лише на вулиці а й в оселях на останніх поверхах, та й так що душ прийняти можна. Мешканці скаржаться на комунальників, які лише обіцяють відремонтувати дах та нічого не роблять. У квартирах, де мешканці вчасно оплачують комунальні платежі, побувала і наша знімальна група.

Чому протікає дах у її квартирі на Макарова,8 рівнянка Тетяна дізналась самостійно. На горищі показує щілини у стелі, їх вже і монтажною пінкою заліплювали власними силами, а дощ і далі капає. До комунальників звертались неодноразово, і навіть фотографії з горища надавали, та ремонт скаржаться мешканці зробили абияк.

Тетяна розповідає, через дірявий дах вже чотири роки не можуть завершити ремонт у кімнаті, адже з кожним дощем - проблема повторюється.

А ось у квартирі на Льонокомбінатівській, 7 можна душ прийняти з дощової води. Власниця квартири інвалід першої групи по зору, розповідає, в ЖКП зверталась, їй відповіли, що немає коштів, матеріалів, а можливо просто черга не дійшла. Так уже рік чекає допомоги, і вичерпує воду зі своєї оселі.

Коли відремонтують діряві дахи - не знає навіть головний комунальник Рівного. Нам у телефонній розмові повідомив - ситуація не змінилась, коли будуть кошти, тоді і робитимуть.