А все через ожеледицю. Водії не могли рухатися слизькою дорогою. Деяким допомоги довелося чекати кілька годин. На підмогу прибули рятувальники - витягали кількатонні фури важкою спецтехнікою.

Кілька фур вишикувалися в ряд, вони не можуть вирватися із снігового полону. Як водії не намагалися - рушити зась, бо дорога слизька. Налипання мокрого снігу з дощем спричинили ожеледицю. Стояли так кілька годин, потому на допомогу прийшли рятувальники. Витягали вантажівки за допомогою потужної спецтехніки.

Водії зітхають з полегшенням. Кажуть, хтозна скільки б ще стояли, якби не рятувальники.

Це не перші полонені негоди - за минулу добу рятувальникам довелося буксирувати більше десятка вантажівок: далекобійні фури, а ще бензовоз. У Рівному почали витягати вантажні автомобілі ще з обіду, робили це до пізньої ночі.

Зважаючи на різку зміну температури, МНС-ники радять водіям по можливості утримуватися від поїздок засніженими дорогами та в ожеледицю. А ще не забувати змінювати автомобільні шини з літніх на зимові. Керманичам же вантажівок - подбати про обладнання автомобілів ланцюгами протиковзання.