Спортивні сім'ї в Рівному є, і чимало. Саме це довів вихідними міський центр "Спорт для всіх". Для активних родин організували чемпіонат міста з настільного тенісу. Батьки, бабусі і дідусі пліч-о-пліч зі своїми дітьми та онуками змагалися за нагороди. Подібний захід у Рівному проводили не вперше. Показати себе та свої вміння зібралися як досвідчені родини, так і початківці у спорті.

Родина Туленіних в Рівному вже добре відома своїми спортивними досягненнями. На їхньому рахунку - не одна перемога за шаховою дошкою на місцевих та Всеукраїнських турнірах. Спорт, і не тільки інтелектуальний, займає в сім'ї не останнє місце. Головним ініціатором активного способу життя в родині є батько.

Чемпіонат міста з настільного тенісу серед спортивних родин відбувався під гаслом "Тато, мама, я - спортивна сім'я". Позмагатися наважилися цьогоріч 20 команд. Розділили їх на дві вікові підгрупи - молодша і старша. Організатором змагань вкотре став міський центр "Спорт для всіх". Кажуть, рівень турніру та учасників з кожним роком росте.

За підсумками змагального дня перемогу у молодшій віковій групі виборола родина Пінчуків. Срібними призерами стала сім'я Туленіних і бронзу завоювали Завадські. У старшій же групі кращою стала команда Салімчуків. Друге місце зайняли Бруханські. Туленіни тут поклали у свою скарбничку бронзові нагороди. В майбутньому, центр "Спорт для всіх" сподівається зробити ці змагання обласними, щоб долучити до активного та здорового способу життя якомога більше сімей.