У парку культури та відпочинку з'явилося нове казково-романтичне місце під назвою Білосніжка та сім гномів. Альтанка для закоханих отримала назву Білосніжка, її супроводжує сім каменів на яких розмістились гноми.

Поруч із фонтаном Дюймовочка оселилась Білосніжка та її друзі сім гномів. Тепер тут зможуть призначати романтичні побачення закохані. У день відкриття, ініціатори облаштування романтичного місця, розказують відвідувачам нову легенду. Після романтичних поцілунків на лавочці, закохані мають обрати одного гнома який подарує - кохання, добробут, багатство, удачу.

Диво казку створили за кошти благодійників. Їх збирали у соцмережах, серед громадських організацій та діячів. Зібрали близько 40 тисяч гривень. Приєднались навіть кияни і білоруси. Галина також допомагала збирати кошти у Бресті, а вже сьогодні приїхала подивитись на остаточний результат.

Першими казкову альтанку випробували молодята, та закохані парочки. А супроводжували їх Купідонії. Усі відвідувачі не лише випробували нове місце, а й обрали свого гнома. Комусь не вистачає мільйона, а комусь кохання.

Альтанку виготовили ковалі навчального центру з Гощі. Ідею, каже координатор проекту, почерпнули у Київському ботанічному саду. Однак нині альтанка дещо небезпечна, тому у парку вже подумують як виправити творчий задум ковалів, щоб відвідувачі не травмували голову.