Гурт “OT VINTA” зняли кліп до пісні «Накурила баба журавля». Зйомки були проходили у Палац дітей та молоді в тетрі "Від ліхтаря" в ніч з 26 на 27 вересня. Усе відео знято одним кадром від початку до кінця. Між тим, аби досягти бажаного результату музикантам прийшлось зробити близько 50-ти дублів.

Про це пише портал "ЧаРівне .інфо".

- У нашому відео немає жодної “краплі” монтажу. Дубль за дублем ми працювали до глибокої ночі. Невдалі кадри ще більш прикольні ніж те, що ми вже бачимо у кліпі. Тому й виникла ідея зробити ще бекстейдж з невдалих кадрів. - прокоментував виданню лідер гурту Юрій Журавель.- А вже наступного дня вибрали кращий дубль і випустили на ютуб.

Ідейним натхненником створення відеокліпу музиканти називають ведучу програми "Фольк-мюзік" Оксану Пекун. Творчі задуми у життя втілив оператор-постановник Дмитро Максимчук. Крім того, вже традиційно одяг музикантів був дотриманий у “отвинтівських” жовто-чорних кольорах. Ідея створення таких костюмів належить геніальній лисій голові гурту - Юрію Журавлю, реалізувала її Ольга Горбачевська.

- Спочатку у смене був задум, щоб ми були більш схожі на таких собі бабусь Солох у жовтих сарафанах і хустках, що зав`язуються спереду - як вушка. Але потім трішки перегралося. Найдовше ми шукали жовті шкарпетки, і не знайшли. Закінчилось все тим, що купили колготи, відрізали колошви, а те що залишилось - одягли на голови,- каже Юрій Журавель.

Разом з тим, вже зараз гурт “OT VINTA” в пошуках назви для нового хіта.Відтак, усі рівняни мають шанс стати авторами запальної назви та долучитись до найсправжнісінького творчого процесу.