Міжнародний день боротьби за ліквідацію злиднів

Іменини святкують: Володимир, Гурій, Онисим, Павло, Стефан (Степан)

 

 

День навчання, нагромадження інформації та омолодження організму. Гарний для корекції минулого, знаходження гармонії, корекції долі й роботи з часом. Добре цього дня виготовляти амулети і талісмани.

Небажано будь-що починати. Краще не рватися вперед, а оглянутися назад. Закінчувати справи також не варто. Нові знайомства несприятливі. Найкращий час для того, щоб вносити корективи в свою роботу і бізнес.

Це - день їжі, як і п`ятий день.

День омолодження й косметичних процедур.

Бажано сходити до перукаря, тому що стрижка цього дня принесе щастя й користь, гарний зовнішній вигляд.

 

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – варто приділити більше часу зовнішності. Здивуй усіх своїм новим яскравим образом. У другій половині дня можуть виникнути складнощі на переговорах. Не варто давати партнерам тих обіцянок, які ти не зможеш виконати. Увечері краще залишитися вдома і зайнятися господарськими справами.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня ти зможеш зустрітися з впливовою людиною, яка вирішить твої проблеми. Намагайся не говорити про особисте, це зіпсує твою репутацію. Вдалий час для вирішення конфліктних ситуацій з партнерами. Не сумнівайся в своїх силах. Вільний час присвяти спілкуванню з близькими людьми.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці старайся обмежити свої переміщення і не сідай за кермо автомобіля. Можуть виникати складнощі в роботі комп'ютерної техніки. У другій половині дня твій керівник запропонує додаткові привілеї. Використовуй ситуацію, щоб поговорити про кар'єрне зростання. Вільний час присвяти наведенню порядку вдома.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Доведеться витратити чимало часу на усунення недоліків. Не варто обговорювати свої плани в колективі. Опоненти можуть спробувати підірвати твій авторитет. У другій половині дня на тебе чекають важливі переговори з конкурентами.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні ти зможеш впоратися з усіма складними ситуаціями. Покладайся на свою інтуїцію і професійний досвід. У другій половині дня ти зіткнешся з проблемою у спілкуванні з керівництвом. Не варто посилювати конфлікт, зберігай спокій. Увечері тобі варто сходити в кіно чи в театр щоб розвіятися.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе удачу фінансистам і фахівцям у сфері торгівлі. Варто відмовитися від минулого досвіду і рухатися далі. У другій половині дня твої колеги запропонують цікаві ідеї. Використовуючи допомогу однодумців, ти зможеш отримати схвалення з боку керівництва. Вечір проведи у колі близьких.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – вранці можуть виникнути складнощі по дорозі на роботу. Перенеси важливі зустрічі, щоб не потрапити в незручну ситуацію. У другій половині дня твої партнери попросять про додаткові привілеї. Намагайся не давати однозначних відповідей і виграти час. Увечері краще сходити на концерт або в клуб.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – cьогодні ти зможеш отримати позитивну відповідь від впливової особи. Твої дії мають бути жорсткими і вигідними для тебе. У другій половині дня тобі вдасться отримати протекцію керівника. Реалізувати нові плани допоможе старий друг. Вільний час присвяти самоосвіті та освоєнню корисної інформації.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні день принесе багато приємних емоцій. Твої партнери запропонують більш вигідні умови. Не варто зустрічатися з конкурентами, існує ризик витоку інформації. Відмовившись від спілкування з неприємними особами, ти встигнеш зробити важливі справи. Вільний час присвяти шопінгу і зміні свого гардеробу.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вдалий момент для освоєння нових просторів у діловій сфері. Стосунки з партнерами покращаться і з'являться нові перспективи. Результат спілкування з впливовою особою дозволить вийти на новий фінансовий рівень. Увечері варто розслабитися з друзями і провести час у приємній атмосфері.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні у тебе виникнуть складнощі у спілкуванні з колегами. Намагайся стримувати свій гнів, інакше зіпсуєш репутацію. Від спілкування з керівництвом варто відмовитися, інакше виникне непередбачений конфлікт. У другій половині дня будь уважніше в роботі з цінними паперами та документами.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день принесе удачу співробітникам сфери нерухомості. Переїзд на нове місце проживання буде вдалим. Тобі варто відмовитися від будь-яких авантюрних пропозицій та угод. Поговори з керівником про додаткові привілеї та підвищення окладу. Вільний час присвяти сімейним справам і допомозі родичам.

 

 

 

 

Дозвілля

„Гонка”

„Малавіта”

„План втечі”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

„Все включено” 2

„Гравітація”

“Сліпа удача”

 

 

„Полонянки”

„Сталінград”

„Філософи: урок виживання”

„Metallica: Крізь неможливе”

„Гравітація”

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - „Японська мрія”- виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват Кобзов”

Рівне нський міський Палац культури - Концерт біг-бенду "Мегаполіс"

Рівне нська обласна філармонія – „Музичний променад”