Міжнародний жіночий день

День землевпорядника України

Іменини святкують: Антонін, Дем'ян, Іван, Мойсей, Олександр, Полікарп

 

Символ дня - Роза вітрів. День зміни, переходу від першої до другої фази. Дні переходу між фазами завжди складні, тому що змінюються енергетичні стани.

У цей день краще промовчати, ніж збрехати, сказати грубе слово або побажати кому -небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів.

Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною.

 В сексі головне правило цього дня -  більше слів про кохання, - не скупіться на взаємні компліменти.

День сприятливий для хірургічних операцій.

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити собі і отримати якомога більше приємних емоцій. Зміна зачіски та стилю порадує твого партнера. У другій половині дня постарайся не провокувати конфліктів із родичами. Поїздки варто перенести на інший день. Увечері гості і галаслива вечірка можуть тебе втомити.




Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня спробуй відволіктися від турбот. Не варто розпочинати перестановку або прибирання в квартирі. У другій половині дня на тебе чекає несподіваний візит родичів. Намагайся не згадувати минулих образ, щоб не псувати настрою. Увечері вирушай у гості чи повечеряти в ресторані разом із коханою людиною.




Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня твій настрій буде мінливим. Накопичена втома дасть про себе знати. Постарайся розвіятися і прогулятися на свіжому повітрі. У другій половині дня покупки будуть дуже вдалими, знижки дозволять заощадити бюджет. Увечері може виникнути дрібна сварка з партнером, постарайся відразу згладити конфлікт.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня постарайся відмовитися від далеких поїздок. Тобі потрібно приділити увагу вирішенню сімейних питань. Спробуй зайнятися духовними практиками і усамітнитися в спокійній атмосфері. У другій половині дня краще вирушити в гості. Зміна обстановки і весела компанія підуть тобі на користь.




Л е в (23.07 - 23.08) – цей день може принести ряд конфліктів із близькими родичами. Проявляй шанобливе ставлення до старшого покоління родини. У другій половині дня подбай про свою зовнішність. Нові речі і яскраві аксесуари зроблять твій імідж більш привабливим. Ввечері варто запросити в гості друзів.




Д і в а (24.08 - 23.09) – cьогодні на тебе чекатимуть подарунки і приємні сюрпризи. Не варто довго лежати в ліжку, почни свій день активно. У другій половині дня можуть завітати в гості старі друзі. Не варто обтяжувати себе приготуванням страв, замов піцу. Увечері романтичний сюрприз від коханої людини тебе здивує і порадує.




Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня намагайся не псувати настрою оточуючим. Тобі потрібно стримувати гнів і налаштуватися на позитив. У другій половині дня спробуй відмовитися від спілкування з людьми, які тебе дратують. Зайнявшись творчою діяльністю, ти знайдеш душевну рівновагу.




С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні буде багато гарних новин. Сюрприз від старого друга принесе багато приємних емоцій і яскраві враження. У другій половині дня можуть виникнуть курйозні ситуації, які закінчаться загальними веселощами. Увечері вирушай на концерт або на клубну вечірку з друзями.

 



С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день варто провести далеко від дому. Завітай до друзів або далеких родичів, щоб змінити обстановку. У другій половині дня не варто сідати за кермо, існує ризик аварій. Тобі потрібно відмовитися від критики на адресу близької людини, твої слова можуть викликати образу.




К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день потрібно провести в приємній обстановці і відволіктися від буденних проблем. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі електроприладів. Намагайся не обтяжувати себе домашніми турботами і походом по магазинах. Омолоджувальні процедури для шкіри обличчя і тіла будуть дуже результативними.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе багато клопоту і метушні. Запросивши гостей, потурбуйся не лише про різноманітність страв, а й про культурне дозвілля. У другій половині дня твій партнер може спровокувати конфлікт на побутовому ґрунті. Тобі не варто емоційно реагувати на неприємні слова, інакше сварка посилитися.




Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день варто провести у святковому настрої і подбати про розважальну програму. Тобі потрібно змінити свій стиль одягу, щоб мати яскравіший вигляд. У другій половині дня постарайся не втручатися в конфліктні ситуації. Важливо підтримувати гарний настрій серед близьких людей.

 

Дозвілля

„300 спартанців: Відродження імперії” 3D

„300 спартанців: Відродження імперії” 2D

„Люблю назавжди”

„Містер Пібоді та Герман” 3D

„Містер Пібоді та Герман” 2D

„Лего. Фільм” 2D

„Помпеї”

 

„З 8 березня, чоловiки!”

„Люблю. Назавжди”

„Пригоди Пібоді та Германа”

„Легкий на поминi”

„Лего. Фільм”

„РобоКоп”

„Вовк з Уолл-Стріт”

„Вій”

„Помпеї”

 

 

Сальвадор Далі, арт-кав'ярня – виставка „Листи з Греції”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека – „Велике читання”

Бар-клуб "Сова" – “WOMEN REVOLITION”