Рівненські перевізники наполягають на своєму. Ціна на проїзд у міських маршрутках має зрости. Вони пропонують тариф - 3 гривні 50 копійок. З такою вимогою понад 20 перевізників прийшли до міського голови.

Рівне нські перевізники непохитні. Ціна має зрости. Аби ініціювати подорожчання тарифу вони прийшли до міського голови. Просили скликати позачергове засідання Рівне нського міськвиконкому. Аргументи залізні - зріс курс долара, а з ним піднялась і ціна на все.

Ремонт транспортних засобів нині теж вже "не по кишені" перевізникам.

До того ж, за останній місяць у Рівному понад 10 маршрутів у робочі дні працюють на 50%, а у вихідні - лише на 10 відсотків.

Якщо ціна на перевезення пасажирів у міському транспорті не зросте, перевізники обіцяють взагалі не вийти на маршрути. Міський голова Володимир Хомко пояснив, що за один день прийняти рішення про підняття тарифу неможливо. Однак, пообіцяв на другий день Великодня зустрітись з перевізниками. На яку ціну домовляться, ще не знає.

Вже в наступний четвер, Володимир Хомко таки пообіцяв скликати позачергове засідання міськвиконкому. Там і вирішуватимуть за скільки рівняни їздитимуть у міських маршрутках.