Іменини святкують: Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор.

Символ дня — Леопард, і, подібно до цієї тварини, організм людини наповнений енергією і потенціалом, як леопард, який готується зробити швидкий потужний стрибок.

Це день активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов'язково контролювати їх, не даючи розвитися, або трансформувати в позитивні. Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від поганих звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають. Це день волі й початку нових справ. Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське. Cтрижка волосся в цей день може притягнути вас до розтрати.

Дозвілля

Кінопалац „Україна”

„Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Реальна білка”, „Саботаж”, „Дивергент”, „Шалений патруль”, „Ріо 2, “Ной”

Кіноцентр “Ера”

„Кухня у Парижi”, „Інша жінка”, „Нова Людина-павук 2: Висока напруга”, „Оллі та скарби піратів”

Євро-Арт – виставка „Український натюрморт”

Текстильник, МПК – виставка „Усе життя, як вишиття...”

Рівне нська обласна універсальна наукова бібліотека - QR-виставка «Альбер Камю, 1913–2013»

Рівне нський обласний краєзнавчий музей – фотовиставка „Чорнобиль: чорна биль, чорний біль”.

Рівне нський міський палац дітей та молоді – „Маю день, маю мить, маю вічність”, благодійний марафон „З вірою в майбутнє”

Лагуна, нічний клуб – „Party”

Рівне нський міський палац дітей та молоді – звітний концерт "Зразкового художнього колективу"

ПОГОДА

ніч +7...+9, ясно ранок +12...+14, ясно день +16...+18, хмарно, дощ вечір +12…+14, ясно

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – те, що відбуватиметься сьогодні, можна охарактеризувати словами: «велике», «грандіозне» або «глобальне». Попри всю свою зовнішню простоту та звичність, цей день може дуже серйозно вплинути на твоє як найближче, так і віддалене майбутнє. Тому сьогодні від тебе може знадобитися неймовірна працездатність. Вигода - від справ професійних.

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) - день помірно напружений. Хоча клопотів у тебе може бути достатньо, але загалом усі вони виявляться тобі під силу. Важливо інше: сьогодні будь-яка цілком невинна подія може стати поштовхом до зміни у твоєму службовому становищі або кар'єрі. Подія дня – непередбачені фінансові надходження.

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – напружений день. Обов'язково відклади усі нові та важливі справи. Займайся лише тем, без чого вже взагалі не можна обійтися. Найголовніше сьогодні, за будь-яку ціну, варто уникати найменших ситуацій, що містять елемент ризику. Подія дня - виконана обіцянка вбереже тебе від зайвих проблем.

Р а к (22.06 - 22.07) – прекрасний день! Особливо вдалим він виявиться для працівників сфери обслуговування. Багато грошей, багато нових контактів із представниками протилежної статі. Бізнес і торгівля будуть дуже навіть прибуткові. Але! Усі сьогоднішні справи й вчинки можуть дуже серйозно відгукнутися наприкінці місяця.

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні «не твій» день. Відклади убік усе, що тільки можна. Не починай жодних важливих справ. По можливості, проведи цей день у відносній самоті. Особливу увагу варто звернути на всіх нових людей, які сьогодні можуть увійти у твоє життя. З великою часткою ймовірності хтось із них згодом заподіє тобі велике зло.

Д і в а (24.08 - 23.09) - сьогодні дуже напруженим і проблематичним виявиться все, що стосується протилежної статі. Уникай кидати навіть безневинні погляди на симпатичну дівчину або чоловіка, якщо не хочеш одержати натомість сцену ревнощів. Усі «паперові» справи цього дня будуть не надто вдалими.

Т е р е з и (24.09 - 23.10) - загалом тебе очікує спокійний і приємний день. Нічого особливо «каверзного» для не передбачається. Усі клопоти не перевищать звичного рівня. Вони можуть виявитися пов'язаними з твоєю близькою ріднею та місцем роботи. Подія дня - ти можеш стати власником не надто радісної чужої таємниці.

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – спокійний і дуже стабільний день. Жодних серйозних неприємностей не очікується. І навіть за підсумками дня ти можеш розраховувати на невеликий прибуток. Але сьогодні твоє минуле може дуже наполегливо нагадати про себе. Подумай, що варто зробити, або, можливо, навпаки - не зробити. С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – неймовірно вдалий день! Можливо - один із найбільш вдалих протягом цього місяця. Ти можеш робити все, що тільки душі завгодно. Якщо матимеш бажання, то можеш оголосити себе рятівником людства та почати вербувати прихильників у свою майбутню армію. Порада дня - не будь байдужим!

К о з е р і г (23.11 - 21.12) – день як день, і у твоєму житті все йде звичним порядком. Жодних особливо сильних поворотів долі для тебе не передбачається. Деяка вигода від бізнесу, ділового життя, дрібнооптової торгівлі, посередницької діяльності. Деякі клопоти через старі зобов'язання або борги. Але це все, як кажуть, - «будні нашого життя».

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – сьогодні і хорошого, і поганого буде приблизно порівно. Тож ти зможете вирішити, коли слід «розкидати каміння», а коли треба його збирати. Ти можеш розраховувати на невелику матеріальну підтримку з боку друзів. Дуже навіть можливий легкий «службовий романчик».

Р и б и (19.02 - 20.03) – загалом цей день вдалий, крім питань кохання і дружби. Тому всі важливі справи, що мають хоч який стосунок до весілля, заручин, реєстрації шлюбу, романтичної зустрічі і т.д. - краще відкласти. Подія дня – взаємний компроміс. Непомірна відвага, надмірний ризик, поспішність – це те, чого сьогодні варто уникати.