За скільки років у багатоповерхівках потрібно латати стики між панелями. Допомогти це дізнатися, редакцію "Комунального патруля" попросили мешканці багатоповерхівки по вулиці Макарова, 4. За словами людей, подібний ремонт у їхньому будинку не робили жодного разу від здачі його в експлуатацію. А це не багато й не мало — більш ніж чверть століття. За цей час між панелями багатоповерхівки з'явилися справжні дірки, кажуть люди.

Мешканці будинку вже неодноразово зверталися до комунальників з проханням залатати дірки. Щоправда допомоги так і не дочекалися. Мовляв, працівники житлово-комунального підприємства, яке має обслуговувати будинок оглядали багатоповерхівку та визнали, ремонт робити поки не потрібно.

Разом з тим, начальник ЖКП "Західне" Микола Тарасюк у телефонній розмові розповів, що про проблему мешканців Макарова, 4 знає. Однак порадив звертатися їм до міського управління житлово-комунального господарства, тому що у будинку потрібно робити капітальний ремонт. В управління людям варто йти зі зверненням, підписаним щонайменше 20 відсотками мешканців багатоповерхівки. Лише тоді спецкомісія оглядатиме будинок та вирішуватиме, чи потрібно його ремонтувати. Щоправда з відповідною заявою та підписами люди зверталися до комунальників ще п'ять років тому.