Гасло заходу: «Ідеї стають реальністю!».

- Кожен має зрозуміти найважливішу річ: все залежить лише від нас, - говорить організатор фестивалю «Творче коло», учасник «Майстерні громадської активності», представник Молодіжної платформи «Яскраво» Роман Самковський.

- Власні думки, ідеї та їх реалізація є дуже важливими. Досить чекати, що хтось прийде і наведе порядок біля вашого будинку. Найбільш незадоволений життям той, хто лише скиглить і чекає, що все зроблять за нього. Лише від нас залежить, наскільки хорошим буде наше життя.

Саме цю тезу і будуть доносити учасники фестивалю до гостей дійства, передаючи власні історії успіху.

У фестивалі братимуть участь відомий український письменник Макс Кідрук, майстри традиційних народних ремесел (зокрема, представники Міського центру творчості учнівської молоді), представники екологічної ініціативи «Зеленька» та благодійного фонду «Руєвит».

Натхнення на нові звершення гостям «Творчого кола» додадуть молоді поети з ГО «Література.РВ», гурт «Крик душі» та музичний молодіжний проект «Співанка». Слід зазначити, що проект відбуватиметься в День Державного Прапора України, тому територія заходу буде прикрашена блакитно-жовтими тонами. Також ми пропонуємо усім нашим гостям одягнути вбрання, що відповідатиме кольорам прапора України або почепити на одяг чи у волосся українську стрічку.

Проект організовується в рамках «Майстерні громадської активності» - це програма неформальної громадської освіти молоді та підтримки її громадських, соціальних та культурних ініціатив в Україні, Польщі та Білорусі. В рамках Майстерні молодь покращує життя своїх громад через невеликі проекти, отримуючи через них поштовхи для саморозвитку та нові «живі» знання.

pic