Поняття сильної армії у сучасних реаліях набуло для українців нового глибшого змісту. Тепер мова не лише про міцний дух, бравих солдатів, а й про бойову техніку. Аби остання не підводила у бою рівненчани взялися допомагати військовим відновлювати законсервовану на багато років техніку. Тож Перший місцевий продовжує розповідати про тих, хто допомагає українській армії повернути свою міць. А саме - займається ремонтом військової техніки. Більше - у матеріалі наших журналістів.

Напівзруйновані та заіржавілі - на жаль, такі будні значної частини військової техніки. Аби привести її до ладу потрібно чимало зусиль та часу. Допомогти військовим поставити на колеса такі потрібні автомобілі, вирішили небайдужі рівняни. Серед них компанія "Сталь - М". Виробничі потужності тут врішили спрямувати і на відновлення техніки.

Нині військова вантажівка готова виконувати свою пряму задачу. Залишилося лише встановити на ній необхідне озброєння. Військові допомозі небайдужих лише раді.

Окрім того вже ведуться перемовини, аби на базі "Сталь-М" відновлювати не тільки військову техніку, а також бойові машини. Їх відремонтують, поставлять на хід та встановлять протикумулятивні екрани.