Неправдиві повідомлення про замінування державних установ у Рівному надійшли від одного абонента з Луганської області. Про це офіційно повідомили у Службі безпеки України. В СБУ встановили звідки телефонували жартівники і передали естафету з пошуком «мінера» – правоохоронцям. Чи є вже якийсь результат?

Повідомленням про замінування вже нікого не здивуєш. Лише у Рівному кілька разів надходили дзвінки про закладену бомбу на залізничному вокзалі та в обласній державній адміністрації. Пізніше «заміновували» податкову, Укрпошту та апеляційний господарський суд. Всі ці повідомлення щораз виявлялись неправдивими. Що власне і наперед можна було спрогнозувати. Але спецслужби на них мусили реагувати і виїжджали на місце події. Тепер вже й збилися з ліку – скільки затрачено коштів на всі виїзди. Звісно, хто так невдало жартував – ніхто не знав. У СБУ вже встановили, що дзвінки надходили з Луганщини.

Правоохоронці і справді ведуть слідство. Але оскільки зловмисник знаходиться на Луганщині, то й шукати його повинні міліціонери даної області. Але зважаючи на бойові дії, які тривають на Сході, - шукати жартівника–мінера найвірогідніше ніколи та й нікому.