1. Чоловік - не сенс буття, не центр світу, не межа мрій. Світ набагато ширше і цікавіше простої присутності представника сильної статі в жіночому житті. Саме тому на нього не варто вішатися, йому не варто прислуговувати, навколо нього не варто постійно крутитися, від нього не варто залежати - достатньо просто бути поряд і насолоджуватися близькістю.

Кожна жінка, хоча б теоретично, повинна мати можливість піти від свого чоловіка. Вона повинна бути самостійною фінансово, спроможною професійно і самодостатньою особистісно.

2. Жінка - це завжди хранителька домашнього вогнища. І ніяк інакше. Нехай вона не вишиває хрестиком - зате випікає запаморочливі пироги. А якщо не пече пироги - хоча б смажить найсмачніші у світі котлети.

Чоловік ніколи не піде з будинку, в якому його смачно годують і де йому завжди попрасують сорочку.

3. Чоловік не повинен віддавати жінці всі зароблені гроші. Ні з якої причини, ні під яким приводом.

4. І ще: жінка, від якої не йдуть чоловіки, ніколи не буде обшукувати його кишені. Навіть якщо вона точно знає, що в правій лежить банківська картка, а в лівій - візитка фотомоделі.

5. Жінка - це не тільки коханка, домогосподарка і мати його дітей. Вона обов'язково - друг. Чоловіки важко переносять духовну самотність - їм обов'язково потрібно ділитися планами, обговорювати буденність, радити і радитися. Хоча б щодо дрібниць.

6. Жінка, від якої не йдуть чоловіки, ніколи не дратує свого партнера. Вона не влаштовує скандалів, не нищить стосунки підозрами, не зриває поганий настрій на оточуючих, не "пиляє" і не маніпулює сексом. Вона завжди розмовляє і домовляється. А якщо не домовляється - просто йде.