Кажуть, що як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Тож що краще вдягнути, які страви приготувати на святковий стіл, як зробити так, аби догодити символу наступного року – синій дерев’яній козі.

До Нового року залишилося кілька днів, тож варто вже обирати вбрання для святкування. Аби виглядати не тільки стильно, а й догодити господині наступного року, радимо обирати одяг із натуральної тканини. Ви не прогадаєте, якщо вдягнете в’язаний одяг: шарф, накидку, светр. Чим м’якше і пухнасте буде вбрання, тим краще. Головне – ніякої синтетики. Щодо кольорової гамми, то найкраще підійдуть зелений, бірюзовий, синій та білий кольори. Оскільки коза дуже вередлива тварина, то задобрити її буде важко, тож аби вона не брикнула, не забудьте і про прикраси.

Астрологи радять зупинити свій вибір на аксесуарах із дерева, янтару і яшми. Кращий варіант — прикраси в земляних відтінках з мінімумом металевих вставок. 

Не менше значення мають також і страви на новорічному столі. Аби догодити дерев’яній козі, варто звернути увагу на те, що вона полюбляє. Звичайно, що головним елементом її раціону є овочі. Тому на Новий 2015 рік варто приготувати багато салатів та овочевий страв. Не забудьте прикрашати свої кулінарні шедеври зеленню, яку дуже любить коза. Меню також має включати різні молочні продукти і рецепти зі сметаною, сиром. Не обов’язково усі страви мають бути вегетаріанськими, не забувайте й про м’ясо. Для новорічного столу підійде кролик із овочами, фарширована риба, запечене м’ясо. На десерт краще подати свіжі фрукти, а напої мають бути солодкими або напів солодкими.



pic

Не забувайте, що Коза – вельми флегматична, тому суєта і шум її стомлюють, а у великих дозах – і просто дратують. Тому найкраще провести новорічну ніч у колі сім’ї, зі своїми рідними та близькими друзями. Варто відмовитися від надто гучної музики, найкраще-створити романтичну, спокійну обстановку в домі. А головне – пам’ятайте, що коза – щира та наївна тварина, яка не любить фальші, тому почувайтеся вільно та будьте самі собою.