Рівненські спортмени взяли участь у чемпіонатах України з класичного жиму лежачи та з класичного пауерліфтингу.

Як повідомив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Рівне нської міської ради Сергій Шевчук:

На чемпіонаті України з класичного жиму лежачи серед юніорів в місті Мукачево вихованець підліткового клубу «Імпульс» (м. Рівне ) Пугачов Віталій став абсолютним чемпіоном з результатом 132,98 балів; став чемпіоном України у ваговій категорії до 59 кг з 152,5 кг; виконав норматив Майстра спорту України міжнародного класу. Підлітковий клуб «Імпульс» зайняв ІІ-ге місце в заліку серед спортивних клубів України.

На чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу серед чоловіків, що відбувся в м. Луцьк, вихованець підліткового клубу «Імпульс» (м. Рівне ) Жаворонков Дмитро у ваговій категорії до 59 кг з результатом (135+120,5+290) 427,5 кг виконав норматив Майстра спорту України та здобув ІІ місце, а вихованець клубу Шишкін Валерій у ваговій категорії до 105 кг з результатом (225+150+290)665 кг зайняв 4-те місце, виконавши норматив Майстра спорту України. На цих змаганнях підлітковий клуб «Імпульс» (м. Рівне ) зайняв 4-те місце в заліку серед спортивних клубів України.

Готував спортсменів до змагань - педагог-організатор підліткового клубу «Імпульс» Жаворонков Олексій Юрійович.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради.