Люди ще 9 років тому сплатили гроші за майбутні квартири у «Золотій підкові», але й досі не переїхали у нові помешкання. Адже будинок не готовий до здачі в експлуатацію. Вкладники те й роблять, що пишуть скарги у всі контролюючі органи. У тому числі й до правоохоронців. Нарікають на бездіяльність та корупційні схеми забудовників. Люди навіть ночували у приміщенні МВС, аби на них нарешті звернули увагу.

Цей будинок у Рівному почали будувати ще у 2006 році. Майбутні квартири відразу виставили на продаж. Алла Позднякова за 2-кімнатне помешкання віддала 77 тисяч доларів. Справити новосілля не може й досі. Адже багатоповерхівка недобудована.

З того часу люди почали оббивали пороги чиновників. Вимагали, аби роботи відновили. Їх розпочали у 2013 році. Забудовником є фірма, яка належить колишньому начальнику управління капітального будівництва Рівного - Сергію Полоцькому. Саме за його часів «Золоту підкову» почали зводити. Власне до пана Полоцького у вкладників найбільше претензій.

Колишній начальник УКБ у Рівному, а тепер забудовник «Золотої підкови» Сергій Полоцький всі звинувачення у свій бік відкидає. Мовляв, добудувати багатоповерхівку його змусив екс-губернатор області.

І додає, всі 53 вкладники свої квартири отримають, коли будинок буде зданий. Категорію складності змушений був поміняти через важку економічну ситуацію в країні.

Вкладники все ж вважають, що будівництво ведеться не в рамках закону і нібито забудовник не мав права переробляти квартири. Своє майбутнє проживання у багатоповерхівці вважають небезпечним. П'ять місяців тому написали заяву у міліцію. Але реакції від правоохоронців поки ніякої, тому люди влаштували в управлінні мирний пікет і залишились ночувати у приміщенні.

Не вдалось отримати офіційних коментарів від міліції і журналістам. Люди здаватись не збираються. І далі погрожують ночувати в управління МВС. Чекатимуть реакції правоохоронців. Тим часом забудовник роботи не припиняє. До кінця року обіцяє здати будинок. А на неправдивих скаржників вже звернувся до суду за наклеп.