23 квітня відбулось відкриття обласної виставки-конкурсу технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

На конкурс було подано близько 150 робіт вихованців позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів із 14 районів та міст Рівне нщини.

Переможців визначили в 12 розділах: «Електротехніка та радіоелектроніка», «Промислова техніка», «Транспортні засоби», «Сільськогосподарська техніка», «Технічні навчальні посібники», «Екологія, енергозбереження, медицина, біологія, сільське господарство», «Спортивно-технічне моделювання», «Космічна техніка», «Техніка майбутнього», «Історичні моделі», «Ігри та іграшки з елементами техніки», «Архітектура та будівництво». Найкращими визнано роботи із міста Дубно, Костопільського та Здолбунівського районів.

– Представлені роботи вражають своєю неординарністю та креативністю. Кожен виріб індивідуальний і неповторний, відповідає усім технічним вимогам та демонструє конкретне його застосування у відповідній галузі народного господарства. Для виготовлення робіт знадобилося чималого часу і копіткої праці. Найяскравіші роботи було представлено в розділах «Спортивно-технічне моделювання», «Ігри та іграшки з елементами техніки» і «Архітектура та будівництво», – повідомили в комунальному закладі «Рівне нський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівне нської обласної ради.

Кращі експонати виставки будуть представляти Рівне нщину на Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», яка буде проходити у місті Київ в Українському державному центрі позашкільної освіти.

Виставка триватиме до 8 травня за адресою: м. Рівне , вул. Ст.Бандери, 39-А.

pic