Незабутні емоції у перший день Марафону вирували і у глядацькій залі Палацу дітей та молоді. Вечір розпочався з урочистого відкриття марафону. Благодійну мету підтримали священно служителі, учасників марафону привітали, та представили усім глядачам. І вже за кілька хвилин усі поринули у прекрасний, та непередбачуваний світ сучасного танцю. На сцені свою майстерність демонструє професійний колектив Light Dance Company.

Усім колективом виступають аби допомогти обдарованим випускникам Палацу. Серед учасників марафону вихованка школи сучасної хореографії Влада Устимчук, а також ще дві учениці, яким нададуть матеріальну допомогу Юлія Тхорук та Ангеліна Колодич. Солісти колективу також підтримують усіх трьох дівчаток.

У залі глядачі не стримують емоцій. Адже виконавці дивують з кожним виходом на сцену. Та й колектив постійно оновлюється, тому дивитись є на що.

На сцені разом із дорослими танцівниками впевнено почуваються і молодші учні школи. Адже їм є на кого рівнятися. Олена Семенович, Володимир Захаров