Землевпорядники Рівненщини видали майже 700 дозволів на відведення земельних ділянок учасникам АТО. 186 військовослужбовців вже отримали у власність землю загальною площею 26,37 гектара.

Так, фахівці органів земельних ресурсів та місцевого самоврядування забезпечили відведення 49 ділянок площею сім гектарів під будівництво та обслуговування житлових будинків, 127 ділянок площею 13,74 гектарів – для ведення садівництва і 10 земельних ділянок площею п’ять гектарів – для особистого селянського господарства.

Усього із заявами про отримання земельної ділянки до територіальних органів землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування Рівне нщини звернулося 2265 захисників Вітчизни.

Усі клопотання учасників АТО розглядаються у стислі терміни в першочерговому порядку, повідомили в головному управлінні Держземагентства в Рівне нській області. Спеціалісти продовжують працювати над пошуком вільних земельних масивів, що можуть бути передані у власність військовослужбовцям та їх родинам. Загалом на Рівне нщині для надання учасникам АТО визначено земельні масиви загальною площею майже 600 гектарів землі.

Про це повідомили на сайті Рівне нської ОДА