Померлому 78 років. Дідусь спокійно сидів на лаві біля двору, коли до нього підійшов нетверезий місцевий мешканець. Конфлікт між чоловіками закінчився різаниною.

Все сталось у місті Дубровиця. Старенький, якому 78 років сидів на лаві біля будинку. До нього підійшов нетверезий сусід. Між чоловіками виник конфлікт. Через що, поки невідомо. Аби довести свою правоту, 41-річний місцевий мешканець дістав ніж і два рази штрикнув пенсіонера у живіт. Рідні викликали швидку. У кареті медичної допомоги поранений помер. Відразу затримали і підозрюваного у злочині. Позбавляти людину життя йому не вперше. За таке він вже 10 років відсидів у колонії. Але на шлях виправлення не став. Тепер знову опиниться за ґратами. За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Цей громадянин, який наніс тілесні пошкодження він вже притягувався до кримінальної відповідальності за навмисне вбивство, відбував покарання з 1995 по 2005 рік. Характеризується не дуже добре, зловживав спиртним, тобто можна сказати, що цей дідусь був випадковим потерпілим.

Різник затриманий. Перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.