Для того, щоб дізнатися майбутнє, люди часто звертаються до гороскопів. Інтерес до них особливо збільшується на початку нового року. Всім хочеться, щоб зірки підказали правильний напрямок руху в наступному році. Що очікувати і чого побоюватися, як провести рік і що планувати, підкажуть астрологи, які вже склали гороскоп на 2016 рік по знаках зодіаку.

Насамперед, варто звернути увагу, що наступаючий рік – рік Мавпи. Це активна життєрадісна тварина, яка не сидить на місці і постійно в русі. Отже, для всіх знаків зодіаку він обіцяє активну життєву позицію, дотримуючись якої рік пройде на підйомі сил і кар’єри.

Особливу увагу варто приділити здоровому харчуванню й способу життя.

Тепер дізнаємося, що говорять астрологи, яким буде гороскоп на 2016 рік для кожного із знаків зодіаку:

Овни будуть повні сил і енергії. Сама доля випробовує Вас на міцність, тому не створюйте конфліктів і не беріть участі в них. У любовній сфері варто особливу активність проявити в першій половині року, щоб у другий закріпити набуті успіхи і перевести відносини в глибокі і стабільні.

Для Тельців рік буде повний змін. Особливо це стосується роботи. У перші місяці багато представників знаку можуть відчути, що отримали недостатньо від вкладених сил. Це дасть поштовх до початку нових справ і часто – до зміни роду діяльності.

Близнюкам потрібно готувати себе як до злетів в наступаючому році, так і до можливих падінь. На початку року буде відчутний успіх у любовних справах, кар’єра теж буде просуватися вгору. Друга ж частина року, навпаки, може стати розчаруванням. Але все в руках людини. Будь-яку смугу невезіння можна подолати, приклавши для цього зусилля.

Ракам варто з обережністю вести фінансові операції. Великий ризик в 2016 році потерпіти крах або значно перевищити допустимі витрати. Їхати в екзотичні країни теж не варто. А ось при правильному плануванні бюджету, рік може порадувати корисними і вигідними покупками для дому.

Леви отримають відмінний шанс проявити свої лідерські якості. Часто будуть складатися ситуації, в яких вони будуть відігравати велику роль, а в деяких з них – навіть вирішувати долю справи. Найбільш продуктивний місяць в році – травень. Саме в ньому з’явиться багато корисних знайомств і можливо – зустріч другої половинки.

Для Діви рік буде значущим в любовній сфері. Наполегливість – основна якість, яку варто проявити. Вона допоможе досягти великих кар’єрних висот. Закінчення року може запам’ятатися поїздками за кордон або приємною подорожжю.

Терезам потрібно проявити терпіння і у всіх справах не приймати поспішних рішень і необдуманих кроків. Правильний прояв цієї якості допоможе в укладанні важливих угод, а докладені зусилля принесуть фінансову винагороду. До грошей і їх витрат варто ставитися обережно, краще не робити великих покупок в 2016 році.

Скорпіони початок року проведуть у пошуках гарного заробітку. Тільки доклавши зусилля і проявивши працьовитість, вже до другої половини року гонитва за достатком перетворитися на затишшя. Але для отримання хорошої посади потрібно буде добре потрудитися.

Стрільці в наступаючому році отримають чудову можливість поглибити свої знання у цікавій для них сфері. У січні-лютому можливе збільшення доходу та кар’єрного зростання.

Козеріг буде прагнути весь свій час проводити в колі сім’ї, що може негативно позначитися на роботі. Потрібно вчасно зуміти правильно розподілити час на будинок і роботу, щоб до кінця року не нести фінансові втрати. 2016 рік для цього знака буде наповнений приємними моментами.

Водолії будуть прагнути знайти гармонію в житті. Їм буде не вистачати спокою і розміреного темпу. Для того, щоб не нагнітати обстановку, варто скласти план і виконувати всі його пункти. Правильний розподіл часу допоможе впоратися зі станом стресу і принесе позитивні емоції.

Рибам рік обіцяє успіх. Вони будуть просуватися до поставленої мети великими темпами і в кінці року можуть досягти висот, раніше для них недоступних.

Гороскопи – це цікаво, але не варто забувати, що людина сама будує свою долю і покладатися потрібно на свої сили !

Джерело: Коліжанка.